Flytt

Idag har vi flyttat för fullt hemma. Vi ska flytta ner en våning så att vi får uteplats.
Jag får samma rum som jag hade uppe, men vi har bytt tapeter och golv, också har vi målat taket så nu är det nytt och fint:) Jag är väldigt nöjd över hur det ser ut:) Sköldpaddan ska flytta in i mitt rum också. Pappa och lisa vill inte ha så mycket saker i tv rummet, men jag tar honom gärna, det kan bli mysigt:)
Jah har fått nytt jobb också, fast det kanske jag redan har nämt. Det är iaf på gamla teatern:)  Jag viste inte riktigt hur det blev med det, efter att jag hade prov jobbat så skulle jag skriva upp mig på pass men det blev så mycket med musikalen och det så jag hann inte göra det på ett bra tag, men nu har jag iaf skrivit upp mig på några pass. Sen kom jag på att jag lyckats pricka in två pass då vi har konsert med skolan så jag måste dit och byta någon dag.
Nu kom christoffer ut ur duschen så nu ska vi kolla på film:)
/Benny


pååsk

Har inte skrivit på länge nu. har haft fullt upp med vår musikal på skolan och så, så jag har inte varit inne på en dator på jätte länge. Menmen

Då va snart det här lovet slut också då.
Har haft det jätte mysigt med älsklingen. Vi har varit i gräftåvallen också har vi varit på badet så har vi varit hemma och myst massor. Och imorgon fyller han år, 19:) GRATTIS hjärtat<3 vi får väl se om han får något av  mig i år. Har inte bestämt det än ;)
Idag har jag varit på stan med ronja, också var jag upp i hennes lägenhet, den va fin.
Köpte lite småprylar sen äkte jag hem och åt.  Nu väntar jag på att christoffer ska bli klar med det han håller på med för jag är på dåligt humör och vill ha uppmuntring av han, han är bäst på sånt.
Nu ska jag duscha eller nått, hejdå!
/Benny

Snygging!


RSS 2.0