järseee

Orkar inte skriva så mycket. Är så jäkla trött efter den här helgen. Åkte till Järvsö och överraskade Amanda som fyllde 20 år igår. Kommer kunna leva på hennes reaktion när hon såg oss i evigheter! Har haft det jätte trevligt och roligt! Åkt skoter och firat Amanda ordentligt! Kommer absolut åka dit igen :) Lär väl lägga upp lite bilder sen när jag orkar :)
/Benny

Finally

Har äntligen gått mitt sista pass på praktiken, så imorgon går jag ut skolan :D Känns skönt! Nu kan jag fortsätta jobba och tjäna pengar iställe:) Vill bara somna nu så att tiden går fort tills imorgon! :)
/Benny

The day

Idag har det inte hänt mycket. Har jobbat och sen varit på personalmöte. Idag var det sista dagen jag jobbar dag så imorgon och på torsdag ska jag jobba ute i baren och i serveringen så då börjar jag inte fören klockan 17, sen är jag klar med allt :D Just nu gör jag inte mycket alls, funderar på att gå ut och gå men jag vet inte än. Vi får se hur det blir :)
/Benny
(hittade en sjukt gammal bild som jag var tvungen att lägga upp:P )

<3

En vän till mig hade skrivit det här på sin blogg! Bliv så glad! :') <3
Benita är den personen som jag skulle kunna umgås med 24-7 och det gör jag också eftersom vi har en två med två ytterdörrar ;D Jag lärde känna henne i ettan på gymnasiet och sen dess har hon varit en väldigt bra vän. Som en person sa i veckan, om man vill ha Ronja får man Benita på köpet, inte sånt dåligt kap! När jag flyttar så vill jag stoppa ner henne i resväskan, hur ska det annars gå?! Benit <3

Älskar dig vännen och vill inte att du ska flytta över huvud taget!har alltid kul med dig! <3
/Benny
Bild från nyår<3

Stackars

Stackars jag har gjort illa mig på jobbet idag. 2 ggr! Så nu har jag jätte ont på ögonlocket där jag gjorde illa mig först! Lyckades slå in huvudet i en hylla :P Inte så smidigt. Så nu sitter jag här och har ont. kommer bärgis få en blåtira! :S :P  haha!
/Benny

hard work work

Idag har jag inte gjort mycket annat än att jobba! Har jobbat dubberpass till och med ;) Jobbade först på cuprum sen när jag var klar där jag jag direkt på bylla och nu får jag äntligen slappna av. Har fått jätte ont i ryggen idag också! Måste ha legat konstigt inatt. Snart ska jag åka iväg till pappa och hämta en massa brev och ett paket som kom till mig idag :D så kul! Har längtat jätte länge på att det ska komma och nu är det äntligen här :D Spännande ;)
Nu ska jag mysa lite med katten innan jag ska åka iväg igen :)
/Benny

Time goes by

Har varit med AnnaKarin nästan hela helgen.
Kollat igenom massa gamla bilder och gud vilka minnen man har! Saknar gamla tiden så in åt.... saknar också alla som man knappt pratar med längre. Tycker att vi ska fixa något så att man får träffa alla igen!
Kollade på Dirty Dancing 2 igår för första gången och jag är helt förälskad! Min nys kärlek så att säga ;) haha!
Den här helgen har också varit lite upp och ner! Men nu släpper jag allt och tar nya tag! :) Ingen mening att bry sig om allt som varit! Känns ändå omöjligt!
På fredag går jag ut skolan också! :D Längtar som tusan! Då ska firas!! :D Ååh vad kul det ska bli! :D :D Kan inte beskriva hur mycket jag längtar! :D
Har gjort om min header också. Kändes som att det var lite på tiden ;)
Ne nu ska jag leka lite med Ronja. Ska försöka fortsätta skriva här! Har ju som glömt av det helt :P
/Benny

Gamla godingar från förr :) <3



Lost in time

Jag vet inte vad jag ska skriva. Känner mig så förvirrad! Det känns som att allt bara har kört ihop sig. Vet inte vad jag vill längre. När man äntligen tror att man kommit över något så kommer något annat upp! Usch! Vet inte hur jag ska beskriva känslan! Typ som att jag har en stor klump i magen som inte vill försvinna! Vill bara åka bort härifrån ett tag och börja om på nytt!
Det är tur jag har Ronja iaf, någon jag jämt kan prata med!<3

RSS 2.0