Mys hos Ronja

Ja nu var det ett bra tag sen jag skrev igen :P
Är hos Ronja och kollar på film med henne David och Emma:) Nu ska vi snart kolla på vampaires sucks:P hah det ser jag fram emot :P Älskar dom vanliga filmerna men den här verkar så rolig:P
Har flyttat in i min nya lägenhet också :) Bara bott där en dag än så länge men jag känner redan att det är mitt hem:P Så nu bor jag på traktören och har väldigt nära till jobbet :P
Ne men nu ska vi he på filmen :) Ska försöka uppdatera lite bättre framöver:P
/Benny

.

För många tårar har redan spilts för dig, nu får det vara nog.
Är det så här du vill ha det så är det så här det får förbli.

Kalas

Idag är det kalas :) Ronja fyller år idag (GRATTIS) och jag fyllde år för precis en vecka sen. Så idag ska vi fira våra födelsedagar på Marite:) Synd att inte alla kan komma, men vi får ha kul ändå helt enkelt :)
Har precis lagt elina och blivit klar med allt, och nu väntar jag bara på att pappa ska komma hem så att jag kan åka till Ronja:)
Igår var vi och badade i önsjön igen, men då var det jag, Ak, Ronja och Mariana som åkte. Jag och Ak hoppade till och med från trampolinen :P Efter det åkte vi hem till Ronja och spelade monopol. Jag förlorade :/ :P Men jag är inte så dålig förlorare så det gör inget:P
/Benny

(Hittade den här bilden och blev tvungen att lägga upp den! :P Haha kolla va rund jag var i ansiktet:P )

The Mexican

Har precis kollat klart på filmen jag skulle se. Den heter The Mexican och jag tycker att dom sa en väldigt bra sak i den, som iaf jag tycker stämmer.

Om två människor älskar varandra, men inte verkar kunna få det att funka. När når man då pungten då man fått nog?
Svaret är: Aldrig

Dom orden är värd att tänka på.
/Benny

Veckan

Veckan har varit upp och ner. Ena stunden har jag mått så bra och haft så roligt, och andra vill jag inte ens klvia upp ur sänger för att genomlida ännu en dag. Jag vet inte vad jag ska säga just nu. Allt har bara skitit sig totalt. Men nog om det, de kan jag hålla för mig själv.
Idag har jag för första gången i mitt liv varit och badat i önsjön:) Eller ikväll kanske jag ska säga. Jag och AnnaKarin bestämde oss för att åka och bada någonstans med kläderna på och med oss drog vi Ellika och Marie. Fast Marie badade inte för hon var förkyld, men hon tog ju kort istället då :)
Fler sånna här kvällar som denna. Man behöver det ibland helt enkelt. Det är uppfriskande :)
Nu ska jag kolla på ännu en film, sen får vi se hur morgondagen blir.
En dag i taget.
/Benny


RSS 2.0