100 dagars

Ja idag var det 100 dagars då:) Synd bara att det är så kallt. Men vi lär nog överleva:) Och synd också att Christoffer inte är hemma. Han är på turne med sitt band så idag ska dom spela i Örebro. Så lycka till till dom:)
Har precis gjort mig klar och nu ska jag börja drick.
Till alla som tar studenten i år. Ha en rolig 100 dagars:)
/Benny


FotoA

Idag skulle jag har haft sång tillsammans med Frida igen, men hon mådde inge bra och jag har fortfarande hosta och har ont i halsen så det blev inget av med det. Men jag åkte iaf in på skolan och åt lunch och hade Foto A. Vi skulle redigera bilderna vi tog förra veckan, åsså skulle vi ta en bild på en gammal lärare och göra den 20 år yngre. Jag och Christoffer jobbade tillsammans, så när vi hade redigerat lite på dom andra bilderna och hade tagit fotot så åkte vi hem till han och började göra bilden yngre:P Blev inte klara med vi ska förtsätta sen.
Ska dit om ett tag igen så får vi väl se om vi gör det då eller om vi kollar på Harry Potter iställe:P
/Benny


Juste, jag fick en present av älsklingen idag också:) Det var ett par solbrillor:)
Han köpte ett par likadana till han fast svarta. så här ser dom ut :)
Tack så jätte mycket!:)<3


Christoffer<3

Det här inlägget tillägnar jag till en väldigt speciell person.
Du betyder så otroligt mycker för mig.
Så fort jag ser dig kan jag inte göra annat än att le av lycka.
Tänk att jag har fått en sån underbar pojke in i mitt liv.
Du finns alltid där, vad det än är så vet jag att du alltid ställer upp.
Det finns ingen som du älskling, dig har jag dom allra roligaste stunderna tillsammans med.
Du är underbar<3
/Benny

Åååh:(

Jag hatar att vara sjuk, och jag hatar att inte ha sällskap när jag är det!:/
/Benny


Sick

Idag har jag varit hemma från skolan. Är förkyld och har fått feber. Det har gått upp och ner hela dagen. Jag hoppas att den försvinner snart. Känns faktiskt som jag mår bättre men jag hade 39,1 sist jag kollade :S
Jag vill gå på skolan imorgon, låter säkert är korkat, vem som helst skulle väl göra något för att skippa skolan, men jag vill hellre vara frisk på skolan än att ligga sjuk hemma alldeles för mig själv.
Jaja, nu ska jag gå och lägga mig i sängen igen och kolla på en till film eller något. 
/Benny


Hard work work

Idag har jag varit duktig.
Har varit på skolan, vart på stan och bytt en grej, jag har städat rummet och jag har sökt två jobb:)
Tycker att det är ganska bra gjort:P Hoppas bara på att jag får något av dom nu:)
Jag är faktiskt inte riktigt klar med rummet, kom på att jag ska skura också. Men sen är jag klar:D Jaja, jag ska väl ta och fixa det nu då så att jag blir klar någon gång:)
/Benny


Valentine's day

Idag är det ju alla hjärtans dag också, så glad alla hjärtans dag allihopa:)
Se till att ta hand om dom ni älskar.
Jag är ju branvakt till Emil, Olle och Elina idag så nu ska jag laga middag till dom och Christoffer:)<3
Det blir nuggets och kroketter:)
Ha en kärleksfull dag! Det ska jag ha! :)
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
/Benny


Yesterday

Igår firade jag och Christoffer "1 år".
Dagen började med att jag var tvungen att vara barnvakt, och Christoffer låg kvar och sov i sängen. Så jag tänkte att det var det prefekta tillfället att laga frukost åt han. Han fick makaroner (som han älskar) köttbullar och ägg:P Sen kom Sabina och tog över mitt barnvaktande. Christoffer åkte hem och duschade och så och jag fixade iordning mig hemma innan jag for dit. Sen lagade vi middag, väldi gott blev det:) Sen på kvällen åkte vi och kollade på bio "edge of darkness". Den var bra :) Lite dåligt slut bara, det gick så fort. Iaf, sen missade vi sista bussen hem, så vi gick halvvägs hem sen fick vi skjuts av Christoffers kompis Rasmus den sista biten. När vi kom hem så kollade vi på tv och Christoffer fick ett armband av mig för att han betyder så mycket<3
Och nu sitter jag här igen och är barnvakt och Christoffer ligger och sover så sött i sängen:)


Hair the musical

Idag har jag varit på skolan. Har bara haft handledning så det har varit en skapligt lugn dag.
Efter lunchen gick jag på stan med Emi och Ronja ett tag och vi hittade kläder som de tre gamla damerna ska ha på sig på musikalenX) haha så snygga! ;) Jag gick också och köpte biljetter till mamma och Tony till musikalen.
Vill påminna alla som har tänkt att gå och kolla, att köpa biljetter. Dom ta slut snabbare än man kan tro:P Jag tror att musikalen kommer att bli bra och rolig att visa upp:) Det känns så nu iaf:P
Nu ska jag gå och kolla vad busfröt gör:P
/Benny


Happy

Jag känner mig så glad och lycklig idag. har haft en helt underbar helg med min älskling, massa mys<3 Och idag har jag varit och ridit med hans mamma, och det gick så jävla bra :) Hoppade 95 och det gick super:) Nu sitter jag hemma och gör inte så mycket. Hoppas på att få kolla på hannibal ikväll, annars så får det bli en annan film:) jaja, jag orkar inte skriva mer nu. Ha en förtsatt trevlig dag:P  Juste, igår var vi ju och uppträdde på tuttis konfetti också, det gick också bra:)
/Benny


Prom dress

Så här ser balklänningen ut:)
/Benny


Happy Birthday

Har precis kommer hem från mamma, vi har grattat min storasyster som fyller 20 år idag:) Hon är ganska nöjd över att få gå på systemet, men vem skulle inte vara det? :P
Igår var jag hem till henne och hämtade balklänningen jag ska ha:D Jag är så jävla nöjd. Den är ljus blå och jätte fin tycker jag :) Ska lägga upp en bild på den nån dag framöver:) Tack till Desire som jag fått låna den av! :)
/Benny
Och grattis igen Sabina


Black boys

Idag har jag varit på skolan och tränat till Hair musikalen som vår klass ska ha.
Så jag har dansat, haft teater och sjungit lite.
Så har jag gått på stan med Amanda, vi hade lite ärenden att göra;)
Jaja, skriver mer sen för nu ska jag klippa mig. Äntligen:) mitt hår är så slitet, men jag vill inte att det ska bli kortare:P Men bättre att klippa det nu innan allt har gått av;)
/Benny


RSS 2.0