Happy

Idag är jag glad.
Igår jobbade jag för första gången på gamla teatern och det gick jätte bra, de enda jobbiga var att jag fick så jävla ont i fötterna:P Men jag känner hur pengarna rullar in ;)
Imorgon ska jag ha musikal träning halva dagen sen ska jag med christoffer och hans band till järpen för dom ska spela där, tycket att det ska bli jätte kul:) Och så spelar dom på musik direkt på fredag också så dit ska jag med :D sen har jag en ledig dag och på söndag börjar vi bosätta oss på storsjöteatern, sen är det bara att hård träna inför musikalen.
Nu ska jag fortsätta vara med min älskling:)
/Benny

Boring

Sitter hemma och är barnvakt, men jag ska inte vara det så länge för pappa kommer snart.
Idag har vi haft musikalträning. Gick väl sådär. Snart är det ju faktiskt premiär. Bara en och en halv vecka kvar nu. Så ni som inte har köpt biljetter och funderar på att göra det så är det nog dax snart.
Nu ska jag gå och byta bajsblöjja. BLÄ!
Hon ljög, det var inge bajs i blöjjan.
Jag har tråkigt. Jag vill göra något ikväll men så lär det ju inte bli..
Jag köpte en skinjacka på marknaden förra veckan också, skit snygg är den, och det kostade bara 250 kr:O Det gjorde mig glad:D Fick ett skärp av mammsen också, tack:)  
Jaja, nu ska jag väl ta och vara med Elina.
/Benny 


Sportlov

Nu är det sportlov. Har inte gjort så mycket har mest tagit det lugnt och haft det mysigt med älsklingen:)<3
Idag har jag varit barnvakt, också har jag varit duktig och städat, plockat ur och i diskmaskinen, tvättat kläder och hängt upp kläder också har jag lagat mat. Hurtig ja:P  
Ne nu orkar jag inte skriva mer, ska gå och ha tråkigt på mitt rum iställe:P
/Benny


Ääää

Jag har jätte tråkigt. Christoffer är och repar, Amanda är sjuk, Sabina jobbar och jag sitter här. Men imorgon blir det roligare:) Då ska jag kolla på när älsklingen spelar med Maximum Taste, det blir kul!:)
Imorgon är det också sista dagen innan lovet! :) Har inte så mycket planerat inför det. Det enda jag vet är att jag ska med Christoffer till Gräftåvallen nästa torsdag, det ser jag fram emot:) Då kanske man får åka lite bräda och skoter:) Men bäst av allt, jag får vara med min älskling hur mycket som helst:)<3
Nu orkar jag inte skriva mer, nu ska jag sätta mig och kolla på tv och vänta på att Christoffer ska höra av sig:)
/Benny


RSS 2.0