upside down

Ja, vad händer?
Den här veckan ska vi jobba i köket med klassen. men dom tre första dagarna ska jag vara i disken :P Inte allt för kul, men någon måste ju göra det också :P
Vad har annars hänt ?
I fredag va det lite folk här på förfest innan alla drog ut på krogen. själv så kom jag inte dit förän klockan var halv 2 :P Sen på Lördagen jobbade jag på gamla teatern :) Det var rätt kul faktiskt. Eftersom att det var taxigala så var ju pappa och Lisa där och dom slank ju ur sig ett och annat :P men det kan ju bli kul och se hur det blir med de dom sa :P Sen i Söndags skulle jag baka med Ronja och David men det hade jag glömt bort. Var så jävla trött så jag orkade inte ens svara när dom skulle ringa och påminna mig :P När jag hade tagit mig ur sängen så fick jag ju höra att jag var lite sen, så jag skyndade mig upp men dom var redan färdiga :P Men det var ju snällt att jag fick äta av det dom hade bakat iaf, även fast jag glömde bort dom :P
Måste gå och lägga mig i tid ikväll eftersom att vi börjar kl 7 på morgonen :S
/Benny
*Det går bra nu*

Nanny

Idag har jag inte gjort mycket alls. Var på skolan och lärde oss omvandla vikt och volym. Sen var jag en sväng på stan med Erica för hon skulle köpa en jacka. Direkt efter det åkte jag till valla och var barnvakt. Hjälpe Olle lite med matte läxan, men var mest med Elina för Olle och Emil skulle iväg på bandy.
När jag skulle lägga henne så lyckades jag också somna :P Ganska skönt men inte alls bra med tanke på att jag måste kunna somna ikväll eftersom att jag ska upp på skolan imorgon.
/Benny
Lillstumpan börjar bli stor

Farsdag

I helgen har inte mycket hänt. 
Har jobbat med Ronja hela helgen faktiskt :D Det var väldigt kul eftersom att vi inte har jobbat tillsammans så mycket :)
Jag hade ju prov i fredags också och det gick skit dåligt kan jag säga! Ingen var nog beredd på att dom frågor som kom skulle komma. Jag menar, vem fan vet vad kexet man får till kaffet heter !? Inte jag iaf. 
Igår var det ju farsdag också så alla utom Andreas åt middag tillsammans och grattade pappa :) Av mig fick han en mugg som det stod MY DADY ROCKS på, tyckte att det passade han ;)
Idag har det faktiskt inte hänt så mycket. Var först på skolan och sen åkte jag på max med Erica och hennes mamma och åt :) Hon skulle lämna ett cv där så det var väl lika bra att passa på med tanke på att jag hade kuponger därifrån :)
Sabina har ju fått lägenhet i gbg så hon skulle ta alla möbler härifrån så lägenheten i princip skulle stå tom kvar till mig, men idag kom hon på att jag skulle kunna få köpa alla, rubb och stubb för bara 10000kr :D Ganska jävla bra pris med tanke på att soffan är alldeles ny och samma sak med tvn, och den är inte liten heller, 50" :D Men måste fixa fram dom första 2000 den här månaden så att hon kan köpa en ny soffa till hennes lägenhet. Kom då på vad jag önskar mig mer i julklapp. Önskar mig pengar till möblerna så att jag kan betala av det så fört som möjligt :) Så är allt mitt sen :D Men så här ser iaf min önskelista ut för det här årets jul :)
*Presentkort på Z
*Pengar till möblerna
*Systemkamera
*Pengar
*Bra dvd filmer
Nu orkar jag inte skriva mer:P 
/Benny
Här kommer lite bilder från gårdagen :)

True

Det är lätt såra någon och sedan säga förlåt,
Men att bli sårad och sedan säga -jag mår bra. är inte lika lätt!

Rascal Flatts

/Benny

I´m Movin´ On

Har inte haft mycket att skriva på sista tiden.
Har gått skola och i Onsdags var vi ut med klassen :) Det blev en väldigt bra kväll :) I Torsdags gick jag skola igen som alla andra dagen, sen på kvällen jobbade jag på gamla teatern.
I Fredags var jag på Olearys, var så himla mycket folk där så man höll på kvävas men jag hade en trevlig kväll, tog det rätt lungt :)
Och i Lördags jobbade jag på gamla teatern igen :) Gick bra men var himla trött på slutet eftersom att jag jobbade i 14 och en halv timme :S Och nu har jag gått och fått en förkylning också.
Det är väl det jag har gjort dom senaste dagarna.
/Benny

RSS 2.0