Födelsedag

Idag är det min födelsedag. Känner mig inte så jätte pepp på att fylla år precis nu faktiskt.
Efter yran så är det helt kört.
/Benny

:)

Jobbade till 3 inatt och vaknade typ vid 2 idag :P Det är så jävla skönt att sova när man är helt slut:P Iaf, käkade frukost och sen åkte jag med Carina och Julia och kollade på en häst medans Christoffer och Rickard var och kollade på en bil. När vi skulle hem så hade dom fått punka en bit innan där dom skulle hämta oss, så vi blev stående där i en och en halv timme ungefär. När jag kom hem så hade pappa och lisa kommit tillbaka igen, dom och barna har varit hos hennes föräldrar och hos Linda sen förra fredagen. När jag kom in på mitt rum så hade jag fått en överaskning. På min säng stog det en kartong med kläder i :D
Det var: 10 par trosor, 8 par strumpor, 3 par knästrumpor, tre par linnen och 8 par leggings :D Och jag som verkligen behövde allt det :) Så nu är jag glad:)
Har jobbat så mycket nu på sista tiden så jag har jätte jätte ont i fötterna, skulle behöva en regäl fotmasage kan jag säga :P
Jaja nu skaj ag skriva personligt brev.
/Benny

Shrek

Hälsade på Ronja en sväng idag, sen åkte jag och Christoffer och kollade på Shrek :) Den var bra :) Jag tycker iaf att den var bättre än några av dom andra. Fast den kanske bara är för att man sett dom fler gånger:P
Trodde att jag skulle ha två lediga dagar nu, men det blev bara idag. Någon av dom som skulle jobba frukosten imorgon var sjuk så då fick jag hoppa in iställe. Så måste vara där kl 8 imorgon :S Jaja det ska jag väl klara av. Jag har inte jobbat frukosten förut, men jag har ju en till där som får förklara för mig vad som ska göras :)
Nu ska vi mysa här så jag ska inte skriva mer nu:)
/Benny

Birthday

Har jobbat rätt mycket nu dom senaste dagarna. Därför jag inte har skrivit på ett tag. Rätt jobbigt men skönt att kunna få lite mer pengar i månaden:)
Jag fyller ju iaf snart år, och jag har funderat lite på vad jag önskar mig, men allt jag har kommit på är så dyrt. men jag tänkte iaf skriva upp här lite av sakerna jag önskar mig :)

ÖNSKELISTA:
Longboard
Ridläger
Akustisk gitarr
Hopp lektioner i Hara
Systemkamera
Pengar

Sen har jag inte kommit på något mer än så länge, en bil kanske :P haha nerå, det kommer jag aldrig att få:P
Ne nu ska jag nog ta o åka och hälsa på Ronja. Sen ikväll kanske jag och Christoffer ska kolla på Shrek :P 
/Benny
 


Sol

Äntligen har solen kommit på riktigt!:) Idag har jag varit och kollat på Olles fotbollslags match och efter det åkte jag, Olle, Emil och Sabina på lövsta och badade:)
Imorgon ska jag åka och kolla på när Christoffers lillasyster Julia ska hoppa på tanne, sen hade jag tänkt att åka och gratta liselotte och ann-sofie på föselsedagen men blir istället tvungen att jobba, men jag kanske hinner dit en snabbis ändå och lämna presenter :)
/Benny

Mörkare?

Kom hem från jobbet för ett tag sen. skulle egentligen inte jobba idag men det har ju varit så fint väder så det var tydligen kaos och dom behövde fler som jobba. Ska jobba imorgon också, börjar kl 17 och har ingen aning om när jag slutar. hoppas inte det blir jätte sent bara.
Jag har börjat fundera på om jag ska färga håret ljusbrunt eller något, men jag kan inte bestämma mig. Så jag tänkte att ni som läser kan väl lägga in en kommentar och säga vilken färg ni tycker att jag ska ha på håret?:)
Nu ska jag kolla på en film och äta pringles :)
/Benny

Jobbjobbjobb

Nu vill jag ha ett fast jobb med fasta arbetstider. Vill nog helst ha ett jobb i affär, typ på ica eller något. Det tror jag skulle passa mig:)
Idag har jag varit barnvakt åt elina. Vi åkte in på stan och gjorde typ ingenting:P Gick och lämnade pengar till Sabina som jag var skyldig henne, sen gick vi på karamellagret och hälsade på AnnaKarin som jobbar där :)
Igår var jag och kollade på eclipse med Ronja och AnnaKarin :) Den var väldigt bra, och nu längtar jag tills 4an kommer :P
I Måndags var jag på stan med Christoffer också. Köpte mig ett par shorts och ett par skor. Men skorna gock jag och lämnade tillbaka dagen efter, dom var lite små + att jag egentligen inte har råd att köpa dom.
Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, tänkte att jag kanske skulle åka hem till AK en sväng om jag får :P
Nu ska jag gå och kolla om maten är färdig, jag är hungriii! :)
/Benny

RSS 2.0