Myshelg<3

Den här helgen har varit super bra än så länge :)
Igår var det först skola, och där fick vi bara en bok som dom sa att vi skulle läsa minst 50 sidor i. Sen jobbade jag på 11ans och efter det blev det mys med Emelie :) När jag hade slutat så gick jag, Emelie, Ronja och David på pizza land och köpte med oss pizza hem till mig och åt och pratade lite :) Sen åkte David och Ronja hem och då hade jag mys med Emelie :) Vi skulle kolla på film och göra ansiktsmask men blev inte riktigt så :P Vi satte igång en film sen satt vi och pratade jätte jätte mycket :P Men det var jätte mysigt :) Vi gick inte och la oss fören klocka var typ 4 :P Sen idag var jag med Emelie tills hon åkte hem sen gick jag på paus och fikade med mamma och hennes kompisar :) Efter det övningskörde jag lite sen åkte jag och Emelie och kollade på stenkult i månsken:) Och nu sitter jag bara hemma och tar det lugnt:) Det har varit en alldeles utmärkt helg! :) Fler sånna vill vi ha! :) På måndag börjar verkligheten igen.
/Benny
En väldigt gammal bild från stenbrottet 08 :P

Linser

Såg på en annan tjejs blogg att hon hade skaffat nya färgade linser :) Tror ni jag blev lite sugen eller :P
Var inne och kollade nu, och gud så många fina linser det finns :P Hittade 4 st som jag ville ha så det går på ungefär 700 om jag ska köpa alla :P Men det är ju så himla roligt att prova något nytt så jag skulle verkligen vilja göra det även om jag kanske inte riktigt har pengar till det just nu :P Det kanske blir nästa månad eller något :)
Men vad har jag gjort idag då? Jo jag var på min första utbildnings dag idag :) det känns faktiska bra än så länge :) Alla var väldigt trevliga och så så det kommer nog att bli bra det här:)
På Fredag efter att jag har varit på skolan och efter att jag har jobbat ska jag har sleepover med Emelie :D
Vi ska bara mysa hela kvällen och göra ansiktsmasker och kolla på film och som sagt bara MYSA :) Ska bli super kul tycker jag ! :)
Ne nu ska jag äta choklad, dricka cola och kolla på tv. :) Är helt slut efter den här dagen :P
/Benny

Borås

Idag har vi varit i Borås i knalleland och gått i gallerior:)
Handlade mer kläder även fast jag inte borde men det är mycket roligare att handla på andra ställen än hemma :P
Vi tänkte gå och bowla idag men det var fullbokat hela kvällen så det blev inte så. Istället har vi kollat på film och ätit massa gott :)
Igår gjorde vi inte så mycket efter att vi kom till Borås. Vi åt middag och kollade på idol sen gjorde jag, mamma och Sabina ansiktsmasker :P Tror inte att mamma har gjort ansiktsmask allt för många gånger för det såg ganska roligt ut när hon skulle he på den:P
Senare på natten satt jag och sabina upp lite längre än dom andra så vi tänkte att vi skulle ha lite kul så när mamma låg och sov så vi målade i hennes ansikte :P Men tyvär så hade nästan alla försunnit när hon vaknade, men det gav oss iaf ett väldigt gott skratt :P
Nu ligger alla och sover och jag ska väl också ta och göra det snart, men först tänkte jag att jag skulle lägga upp bilder på när vi gjorde ansiktsmask, på vår konst och på kläderna jag har köpt:)
Ett par leggings från JC
Ett skärp från B-Young och en tröja från JC
En bh och ett par trosor från H&M
Här kommer bilderna från gårdagen :P
Sabina:)
Jag
Mamma:)
Alla
Och här är min och Sabinas fina konst:P
Det var alla :)
Imorgon kl 7 på kvällen sitter vi på tåget hem igen. Ska bli skönt att få komma hem faktiskt, vi har haft det bra här förutom att det är så jävla kallt. Men ni vet vad man säger, borta bra men hemma BÄST! :)
Hoppas att alla har det bra där hemma och att det är varmare än här:P
/Benny

KläderKläderKläder

Nu har vi kommit fram till Borås. Åt nyss middag och nu kollar vi på idol:) 
Dagen har spenderats i gbg med mamma, Liv och Andreas och jag kunde inte hålla mig från att köpa lite grejer:)
Tänkte att jag ska lägga upp lite bilder på det jag har köpt:)
C take it or leave it ;)
Tröja från Missäy. Fram och baksida
Linne från Bling
Ring och hårfläta från glitter
Ansiktsmasker från Kicks
Sen har jag köpt lite julklappar som jag inte tänker visa :P
Men nu ska jag fortsätta kolla på idol. :) Hoppas att alla har det bra där hemma :)
/Benny

Last day

Ja vad har jag gjort dom senaste dagarna då?
I söndags var jag och kollade på toy story som jag har velat se jätte länge:D Den var så klart jätte bra, den heter som sagt toy story så den kan ju inte vara annat än bra! :)
Sen i måndags fick jag min dator :) Är jätte nöjd :) Det ända som är jobbigt är att internet inte fungerade :S :P Men jag får köpa nytt bara :)
Vad har jag mer gjort då?
Jag har jobbat åsså har jag kollat på film med kompis :)
Har inte hänt så mycket faktiskt, vart rätt lungt, men det är skönt ibland:)
Ikväll ska jag sätta mig på tåget med Mamma, Andreas och Liv för att sedan åka hela vägen till Göteborg för att sedan åka buss till Borås där Sabina bor :) Ska bli kul att träffa henne igen:)
Kommer hem på måndag igen och då börjar min utbildning som jag ska gå :) är lite nervös men det ska nog gå bra hoppas jag :P
Nu har jag inge mer att berätta för tillfället :P Kanske skriver igen när jag sitter på tåget och har tråkigt :P
/Benny

<3

Emelie Öhman är söt! :D <3

:D

Jag har äntligen köpt en dator :D Ska åka och hämta den på måndag :D
Glad tjej ! :D
/Benny

Lovetrap

Idag har jag varit på stan med Elina och Emil. :) Pappa jobbade och Lisa var på begravning så jag fick ta hand om dom. Och när jag ändå var där så syndade jag igen :P Jag köpte en tröja, en kofta och en mössa :P Så den här månaden än så länge så har jag köpt: En mössa, en kofta, ett par leggings, ett par jeans, en tröja, en skjorta, en kajal, en klocka, tre par armband och 4 nagellack:P haha Inte bra! :P Jag ska inte gå på stan helt enkelt :P Man hittar bara en massa saker som man vill ha :P
Funderar på om man kanske ska ta och gå ut imorgon. det var ett tag sen nu känns det som:) Jaja får fundera mer på det:)
På söndag är det hopptävling i hara också. Har inte bestämt mig om jag ska vara med eller inte. var ett tag sen jag hoppade sist så jag är lite ur form tror jag :P
Jaja nu ska jag fortsätta kolla på ronja rövardotter med Elina :P
/Benny


körkort

Idag har jag varit ute och kört med pappa :) han tycker att jag kan köra nu så nu ska jag bara plugga in teorin sen ska jag ta körkortet :)
Nu sitter jag hemma hos pappa och lisa och är barnvakt åt elina medans pappa fixar en grannes tv.
I måndags var jag och kollade på när Emelie dansade :) Man önskar att man själv kunde dansa kan jag säga :P haha:P
Men jag har iaf gjort ett kontrakt med mig själv :P Jag ska inte äta mat ute igen förens det finns pengar över till det. :P Åsså har jag gjort ett träningsshema som jag måste följa varje dag:P Har följt det två dagar nu och känner mig redan duktigare :P haha! Jag ska fan inte gå upp bara för att jag har börjat jobba på 11ans :P haha!
Funderar på om jag ska fråga emelie om hon kanske vill gå och fika med mig idag :) Man blir alltid på så bra humör när man träffar henne för hon är alltid så glad! :D <3
Jaja nu ska jag vänta på att pappa kommer hem, sen ska jag nog åka tillbaka till stan:)
/Benny


RSS 2.0